Over ons

Als jong bedrijf waren we van in het begin al intensief bezig met het versterken van onze naamsbekendheid naar klanten en autodealers toe. De resultaten bleven dan ook niet uit. Op relatief korte termijn kon Autopoint Den Bosch succesvolle vertrouwensrelaties opbouwen met de betere autodealers en -garages. Deze waardevolle contacten vormen de fundamenten van onze groeiende onderneming.

De voorbije jaren hebben we dus een aardige reputatie kunnen opbouwen. Autopoint Den Bosch is voor velen een consequente en betrouwbare partner geworden. We kopen en verkopen tweedehandswagens in groot vertrouwen, en dit in een branche waar het vertrouwen soms ver te zoeken is. Onze klanten zijn tevreden en gerust, met een solide partner als Autopoint Den Bosch in hun adressenboek. Bovendien hebben wij een steeds grotere passie voor wagens!

De klant staat in de visie van Autopoint Den Bosch centraal. Daarom streven wij ernaar om aan onze klanten alle diensten en services te bieden

Autopoint is sinds 2008 een begrip in de regio Den Bosch. Als leverancier van jonge, gebruikte en nieuwe auto's van alle merken, heeft Autopoint een goede reputatie opgebouwd onder zowel particuliere als zakelijke relaties.

Ook zijn wij het adres voor rechtstreekse verkoop van uw auto. Wij bieden een eerlijke, nette prijs. Kom langs of neem telefonisch contact op voor een prijsopgave.